Hírdetés

Rétes blogja2

csak mert az első túl jól sikerült...

Idézetek

Friss topikok

  • Rebelde: @Köves D. Gábor: és ráadásul még unalmas is (2014.03.10. 17:01) Társasozás

Linkblog

2008.12.24. 00:44 retes

Tetszik, nem tetszik EZ VAN!

Azon gondolkodtam, el az imént, hogy sokan(köztük én is) mondogattam, h mennyire nincs hangulatom a karácsonyhoz stb. de aztán mondom akár tetszik akár nem akkor is az van. Lehet, hogy szar kedvünk van mer elegünk van ebből-abból, de attól még méndig a szeretet ünnepének nevezett dolog ez, szóval akiket tényleg szeretünk legalább azoknak mutassuk ki ezt. Most itt nem ajándékokar meg ilyen szarokra gondolok, csak szimplán. Mondjuk nekik vagy öleljük meg őket vagy vmi hasonló módon fejezzük, ki h fontosak a számunkra.

Hogy ez sablonos lenne? Lehet. De nemérdekel, tetszik nem tetszik most ezt gondolom:). Az ajándék meg legyen inkább szimbólum. Mert felteszem, a nagytöbbségnek nem is meglepetés. Inkább keressük meg kissebb dolgokban a nagy boldogságot. Például, hogy EHETÜNK egy jót:D. Tudom, hogy TE,  aki most ezt reggel olvasod :), szeretsz enni:P "már csak hobbiból is" xD.

"Drágám csak egy dolgot kérek, mosolyogj:)"

Gyújtsatok gyertyát és nézzétek a csodáját. Ahogy ellazulva táncol. Mint aki sose akarnáabbahagyni és rettentően élvezi. Ez a Karácsony, higgyük, hogy mindig Szerethetünk és reméljük, h mindig azt csinálhatjuk amit szeretünk...:)

 

- De Kapitány! Karácsonykor senki ne legyen szomorú!
- Ez így van, közlegény! Éppen ezért: mosolyog és vidám! Méghozzá azonnal!

(Madagaszkár c. film)

és még néhány =):)

 

S azóta minden esztendőnek a vége felé az Úristen emlékeztetni akarja az embereket arra, hogy a gonoszság útja hova vezet, s ezért ősszel a napok rövidülni kezdenek, a sötétség minden este korábban szakad alá, és minden reggel későbben távozik, hideg támad, és befagynak a vizek, s a sötétség uralma lassan elkezdi megfojtani a világot. Mi, emberek pedig megijedünk, s eszünkbe jut mindaz a sok rossz, amit elkövettünk az esztendő alatt, és amikor eljön a legrövidebb nap, és a Világosság angyala alászáll közénk jóságot keresni, egyszerre mind meggyújtjuk a karácsonyfák gyertyáit, hogy az Úristen, ha alátekint, fényt lásson a földön, s megbocsássa a bennünk lévő jó miatt a bennük lévő rosszat.

(Wass Albert)

 

Ahelyett, hogy vennék Neked valamit, amit szeretnél, valami olyat adok Neked, ami az enyém, ami tényleg az enyém. Egy ajándékot. Valamit, ami jelzi, hogy tisztelem azt az embert, aki itt ül velem szemben, és arra kérem, hogy értse meg, mennyire fontos, hogy vele lehetek. Most már van valamije, ami egy kicsit én vagyok, van belőlem egy darabkája.

(Paulo Coelho)

 

Karácsonykor az embernek még otthon is honvágya van.

(Carol Nelson)

 

 

Nem volna más vallás,
Nem volna csak ennyi:
Imádni az Istent
És egymást szeretni...
Karácsonyi rege
Ha valóra válna,
Igazi boldogság
Szállna a világra...

(Ady Endre)

 

Szisztok! :) békéset,boldogat,angyalkásat:):P:D

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony mosoly meglepetés hellókarácsony


A bejegyzés trackback címe:

https://retes191.blog.hu/api/trackback/id/tr9839353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása