Hírdetés

Rétes blogja2

csak mert az első túl jól sikerült...

Idézetek

Friss topikok

  • Rebelde: @Köves D. Gábor: és ráadásul még unalmas is (2014.03.10. 17:01) Társasozás

Linkblog

2009.06.03. 19:52 retes

CsŐvÁz

Sziasztok KEdves Blogolvasó Emberkék. Külön köszönteném Norcsikámat:)

Gondoltam írok ide néhány sort hiszen már oly régen írtam bármi érdekeset is. Na jó lehet, hogy most sem írok sokat. De azért egy keveset igen:). Első dolog talán, hogy elkészült az amerikás blogom melybe majd amerikából írogatok nektek. Egyenlőre pár előkészületes poszt olvasható benne. címe http://marciamerikaban.blog.hu szóval akit esetleg érdekel és unatkozik a nyáron az ezt olvashatja:).

Tudjátok sajna sokszor annak kell örülni ami van. Vagy azoknak akikről tudjuk, hogy velünk örülnek majd.

És szerintem érdemes hagyni másokat, hogy ha rossz kedvünk van akkor jó kedvre derítsenek. Csak hagyni és átélni amit ők. Nem szabad megfélemlíteni őket, különben nem képesek arra, hogy jókedvet vagy boldogságot varázsoljanak:) Ugyanis ha nem engedjük a másiknak, akkor az csinálhat bármit. Akkor se fogsz vidám vagy boldog lenni. Talán inkább csak jókedvű. A boldoság rajtunk múlik. Rajtunk áll, senki máson. Ha nem vagy boldog mosolyogj. Akkor az majd jókedvre derít. Onnan meg már csak pár lépés a boldogság.

Na kedveskéim most ennyi szerintem:)

"A fény harcosának szeretetre van szüksége. A szeretet és a gyengédség a természetének részei. Hasznára fordítja a magányt, de nem válik a rabjává." (Paulo Coelho)

Sziasztok:)

Szólj hozzá!

Címkék: blog amerika jókedv boldogság


A bejegyzés trackback címe:

https://retes191.blog.hu/api/trackback/id/tr481161976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása