Hírdetés

Rétes blogja2

csak mert az első túl jól sikerült...

Idézetek

Friss topikok

  • Rebelde: @Köves D. Gábor: és ráadásul még unalmas is (2014.03.10. 17:01) Társasozás

Linkblog

2009.04.15. 00:17 retes

Királylány Hírmondó

Norcsi hercegnő felébredt angyalkákkal teli álmából

Ma reggel, azaz az Úr kétezer kilencedik esztendejének április havának tizenötödik napján hajnali 5 óra 40 perckor felébredt Norcsi hercegnő minden kedves alattvalója nagy örömére. Márton herceg ugyan még alszik hiszen őt a kötelesség későbbre szólítja. De a királylány már rég felkelt és igyekszik összekapni magát, nehogy elkéssen a Hercegnők iskolájából a Princess High school-ból.

_________________________________________________________________________

Márton levele Norcsi hercegnőhöz:

Szép jóreggelt aranyos Tündérhercegnőm! Remélem jól aludtál és szépeket álmodtál. Sajnálatos módon ma nem együtt ért bennünket a hajnal és nem köszönt együtt minket ezer madár dallal. Azonban mosolyogj, hiszen új nap és új remények, és egy új kaland kezdete a mai nap. Hát légy bátor és kedves a mai nap mindnekivel és mosolyogj rengeteget. Tudod, hogy nagyon nagyon szeretlek és Szerelmes vagy beléd. Hát légy Boldog a mai nap, még akkor is ha az a fránya zötykölődős motoroshintód sokat berreg és kénytelen vagy vele iskolába menni. Szóval szép napot és légy jó Drágám:) pussz

___________________________________________________________________________

Az udvaribolond jelenti

Hehheeee, rikkancs Rikkancs. A kakukk felszállt a fészkéről. Na jó igazából nem is. Csak tudod ilyen udvaribolondként újságot is írok mert az jó dolog meg kedves szép Hercegnőnk meg is kért eme feladatra. Egyébként jó móka ez és szeretem a Hercegnőt. Óh, angyalok vigyázzák lépteit. Mellesleg a fehér tulipán szirmai még mindig tökéletesen ragszkodnak a virághoz és maga a virág pedig kezd egész absztrakt formát ölteni. Lassan ott tartok, hogy kiöntöm bronzból mert annyira jól néz ki:p. Mert ugyebár egy bolondnak ilyet is szabad. Szeretem a Micimackót is és köszönöm. Köszönöm, hogy vagy nekem szépséges Királykisasszony.

___________________________________________________________________________

Norcsi idézet amely nem maradhat el:)

Talán, ha a gondolatokat lehetne hallani,
nem is kéne szerelmet vallani másodpercenként,
és térdre rogyva esketni a hűséget.
Meséket mondhatnál, amikből megtudnám,
ki vagy - te, aki mindig itt vagy,
de valahogy mégis folyton hiányzol,
mint a légszomj - fojtón hiányzol.

(Anna and the Barbies)

___________________________________________________________________________

Legyen szép a napod Kedvesem!

Sziaaaaaaa=):D

(narancs és barna mint a foteljeink, vagy a kanapénk:P)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://retes191.blog.hu/api/trackback/id/tr781065737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása