Hírdetés

Rétes blogja2

csak mert az első túl jól sikerült...

Idézetek

Friss topikok

  • Rebelde: @Köves D. Gábor: és ráadásul még unalmas is (2014.03.10. 17:01) Társasozás

Linkblog

2008.11.01. 23:39 retes

elég

elsőnek kell lenni valamiért talán de nem biztos lehet hogy rosszul érzem. lehet hogy elég a második vagy netán az utolsó is. ahogy egy nap beteljesüléséhez elég talán ha csak a naplementét láttuk. elég amit érzünk. és kevés amit látunk...

Az a baj, hogy ezt a mondatot nem azzal kezdtem, hogy az a jó. Ennek feltehetőleg több oka is lehet.Például, hogy most a felhőket látom a nap helyett. Bár a felhőből víz fakad, mely lemossa a koszt és mocskot. Ám a mocsok csak elfolyik, és valami másra ráragad.

Ha pozitívan nézelődsz, és nem úgy mint a sok vak, süket s balga. Csoda lesz körülötted minden, és abban pedig te leszel a csoda.

 

Na miután leírtam ezt a sok szart és rájöttem, hogy a föld itt nem ehető. Elmegyek egy másik helyre. Hol a föld ehetővé tehető. S vannak akik hisznek is ebben......

Ki akar, és elfogad. Velem jöhet. Ott is sokan kiálltják: ELÉG! csak picit más hangsúllyal és másképp...

 

elég:)

 


 

Sose kérdezd mi volt ma, se azt mi lesz holnap. Legyen elég neked a MOST. A pillanat. Az érzés. A halál....

 

Halottaknapja. NA haggyá BÉKÉN! Blöff:PxD

Sziklamászás, Sétálgatás, Temetőőőő,Friedhof, cemetery...böff

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://retes191.blog.hu/api/trackback/id/tr12744771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása