Hírdetés

Rétes blogja2

csak mert az első túl jól sikerült...

Idézetek

Friss topikok

  • Rebelde: @Köves D. Gábor: és ráadásul még unalmas is (2014.03.10. 17:01) Társasozás

Linkblog

2009.01.05. 19:18 retes

találd meg..

Van aki mondja, h milyen unalmas és egyhangú az élete. Hát ja néha én is mondom, h unatkozom de azért talán az életem mégse unalmas, ha megnézem a benne lévő kisebb dolgokat amiket csinálok akkor azért látom, hogy nem unalmas. Hétköznapjai mindenkinek vannak de meg kell bennük találni a dolgokat amik érdekessé teszik és rájönni arra, h annyira azért nem is unalmas az életünk. Nyilván nem történik minden nap olyan dolog amit utánna még évekig lehet emelgetni. De minden napnak megvan a maga szépsége. És igen vannak olyanok is amik az átlagosnál izgibbek:D.Persze az is lehet, h én vagyok egy unalmas alak csak nem veszem magam észre... ha így van akkor sorry... sajna v nem sajna de ennyi vok. És ilyennek látom a dolgokat. szegénlegényként aki bolond és azt gondolja az agyával ami az a testrésze amivel azt gondolja, h gondolkodik, h az élet akár lehet izgalmas is ha képesek vagyunk rájönni, h mi is valójában az élet. Olyan mint akár egy fa élete. Aminél nem látjuk azt a sok szenvedést amit élete során átél. Hogy nőjön, aztán hogy elhullassa a leveleit és újra kinövessze őket. A fánál az évszakok változása olyan mint az utazás. őszből télbe, mikor lehullajtja a leveleit aztán tél van és az a megérkezés. majd megint egy út a télből a tavaszba mikor kivirágzik, majd tavaszból nyárba utazik, levelet növesztve. Aztán megint megpihen ott ahova érkezett. És ez így megy egész életén át. A változás a dologban csupán annyi, hogy sose növeszt két ugyan olyan levelet és mindig növeszt új ágakat(szerez új tapasztalatokat). Lassú, külső szemlélő szemével nézve unalmas, azonban a saját szemszögéből nézve nagyon izgalmas, sokszor bús sokszor boldog élet...

Egy nagy fejlődés.

 

Műveden építs mindennap valamit, mindennap. Néha csak javítsd egy részletét, néha, mikor erőtlen vagy, csak rendezgesd, tedd helyére a rendetlen sorokat és oldalakat. De mindennap építsd egy mozdulattal.(Márai Sándor)

Csocsi:P

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://retes191.blog.hu/api/trackback/id/tr31859885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása