Hírdetés

Rétes blogja2

csak mert az első túl jól sikerült...

Idézetek

Friss topikok

  • Rebelde: @Köves D. Gábor: és ráadásul még unalmas is (2014.03.10. 17:01) Társasozás

Linkblog

2009.03.10. 14:34 retes

hát mi lenne a címe? természetesen mentés

üdv néktek. gondoltam írok egyet ha már ilyen kedvemben vagyok. nemtudom most sem, hogy mit fogok írni. de majd kitalálom. lehet, hogy napi híreket. esetleg újságcikkeket. vagy éppen egy harmadik dolgot amelyik egyik sem.

régebben gyakran írtam azokról a dolgokról amik bennem játszódtak le. aztán ez így elmaradt idővel mert nemtudom, hogy mért. akár azért is mert a blogomnak megszűnt napló jellege lenni. mindig volt valaki aki olvasta és lett volna olyan post amit jó ha nem olvas vagy éppen semmi köze hozzá vagy ilyesmik. no de mind1 is. nemlényeg. az élet megy tovább. és csak ez számít. meg az, h boldog legyen az ember. elvileg ez lenne egyik feladatunk mindenek előtt. boldognak lenni. de mondjuk van olyan amikor az ember csak akkor tud boldog lenni, mikor a másikat is annak látja. szóval olyankor vagy az van, hogy boldoggá teszi a másikat a saját boldogsága érdekében. vagy az, h ő se lesz boldog. mert ez a világ már csak ilyen. elvileg csak magunkat tudjuk boldoggá tenni. másokat nem.maximum rávezethetünk másokat a dologra. de mindenki maga dönt. mások nem dönthetnek helyettünk. az nem lenne igazságos. vagy legalábbis azt hiszem, hogy nem.

egyébként így a legjobb írni. mikor szarsz mindenbe bele és csak írod ami a lelkedben van. ami ott lerakódott vagy éppen olyan amit megosztasz szívesen a szájberkalózokkal. mint a kenyeret amivel jóllakik a nép.

jé kezd felhősödni. olyan ez mint a mesében a hétfejű sárkány füstje. csak ez felhő. télleg Marcsalkóval is mi lehet? fene se tudja. vajon mit csinál a földön? én lassan kíváncsi lennék már rá- dilinyós az biztos. de hát ez van. meg nem ért soha semmit se. meg önző meg öntelt. de van egy nagy szive amivel szeret segíteni meg szeretni embereket.

mostanában keveset olvasok is. se magyarul se angolul se németül. valahogy így jön ki a lépés. mint ahogy tegnap hős lettem. kis dolog de jól esett:p. kíváncsi vagyok lesz e ma eső és megyünk e futni jucival vagy sem. bár talán nem fog esni.  kéne vennem valami szájber sárga levet és megoldást találni vmire:D

meg bemegyek ma fél5re számvitelre. igen mer az jó:p ja a címmel nem kell foglalkozni egyébként. a mentés gombról jutott eszembe. nemlényeg. de jólesett:D. ja télleg tegnap jól esett és lefröcskölt egy busz is ami után úgy néztem ki mint aki bepisilt...

na legyetek jók xD:P

"A sikertelenek kilencvenkilenc százalékát azok teszik ki, akiknek már szokásukká vált, hogy mentségeket keressenek."(George Washington Carver)---szval szarok rá mindenre xD:p:DxD...xD

 

na CSÁ NÉPEK xD:D:P HELLO

Szólj hozzá!

Címkék: élet boldogság mosoly cyber


A bejegyzés trackback címe:

https://retes191.blog.hu/api/trackback/id/tr8993650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása